nieuws

July 16, 2020

Succesvolle Overzeese Proef van Project R032

Op 4 Juli, ging het project R032, het 8ste gaszuiveraar het retroactief aanpassen project Puyi voor een beroemde containereigenaar wordt verstrekt van Zuidoost-Azië, met succes overzeese proef die over. Het schip is een 2378TEU-containerschip door NK wordt, met u-Type gaszuiveraar retroactief aan die wordt gepast geclassificeerd die.

 

Hoewel er vele twijfels over het perspectief op gaszuiveraars toe te schrijven aan globale economische die recessie door uitbarsting covid-19 wordt veroorzaakt zijn geweest, Taiwan Altijdgroene Marine Corp. nog uitgedrukt groot vertrouwen voor gaszuiveraars:

Het volgende is een uittreksel van eworldship.com:

De versmallende die prijs tussen HSFO en VLSFO wordt door sterk dalende olieprijzen wordt veroorzaakt uitgespreid heeft beduidend de kosteneffectiviteit van EGCS beïnvloed. Nochtans, Taiwan Altijdgroene Marine Corp. blijft optimistisch over gaszuiveraars voorzien, die dat de investeringsterugkeer van gaszuiveraars geleidelijk aan wanneer prijs uitgespreide winst op een redelijk niveau zal groeien.

Het wordt onlangs aangehaald door Zhang Zhengyong, Voorzitter van Altijdgroene Marine Corp. , daalde dat volgens covid-19 crisis, prijs van Brent ruwe olie van $53,88 per vat op 20 tot $40.80 Februari per vat op 8 Juni, aan een dalingstarief van 24%; terwijl tegelijkertijd, de prijs van VLSFO van $495 per ton aan $305 per ton daalde, aan een dalingstarief van 38%. Dientengevolge, waren de verminderde brandstofkosten van scheepvaartmaatschappijen dramatisch met dezelfde periode van vorig jaar vergelijkbaar, die negatief gevolg van de epidemie op de het verschepen markt verminderen.

Momenteel, bijna zijn 40% van Altijdgroene vloten geïnstalleerd met gaszuiveraars. De producten zouden veroorzaken significante kosteneffectiviteit vóór de epidemische die uitbarsting met een prijs van 200-300 Amerikaanse dollars tussen HSFO en VLSFO wordt uitgespreid. Nochtans, wordt ROI van gaszuiveraars zeer verminderd onder het huidige prijsniveau.

Niettemin, beklemtoonde Zhang dat na de crisis, de internationale die handel zal verbeteren, en de prijs tussen HSFO en VLSFO zal wordt uitgespreid geleidelijk aan terugkeren naar een redelijk niveau, en de economische voordelen van gaszuiveraars zullen bijgevolg terugkeren naar het verwachte niveau.

Momenteel, wegens Altijdgroene onzekerheid van epidemisch, voor een lening van twee jaar van NTD 8 miljard (ongeveer RMB 1,921 miljard) van financiële instellingen, om heeft toegepast operationeel kapitaal te verrijken en proactively om op te stellen en zo klantenvertrouwen te handhaven.

Met verwezenlijking van het beleid van „zes stabiliteit“ en „zes effecten“, zal de economie van China geleidelijk aan terugkrijgen en zal verbeteren, wat ook de terugwinning van de globale verschepende industrie zal bevorderen. Wij zijn er stellig van overtuigd dat de gaszuiveraars, als belangrijke mariene uitlaatgas schoonmakende apparaten, nieuwe kansen ook zullen inluiden.

 

laatste bedrijfsnieuws over Succesvolle Overzeese Proef van Project R032  0

 

 

Contactgegevens